Oriz premium i klasës së parë

Oriz premium i klasës së parë

Tani, shumë më tepër se më parë, konsumatorët janë në kërkim të ushqimit të shëndetshëm, si pjesë e ushqimeve të përditshme. Orizi përshtatet në këtë trend duke ofruar ushqime të shijshme, të kënaqshme që plotësohen me shije të shkëlqyera dhe vlera ushqyese. Si një karbohidrat kompleks që i jep energji trupit, orizi ka një përmbajtje të ulët të kalorive, nuk përmban natrium apo trans yndyra dhe është një burim i mirë i vitaminave dhe mineraleve dhe nuk përmban gluten. Orizi ngjyrë kafe është një ushqim 100% kokërr e plotë, një pjesë e rëndësishme e shumë ushqimeve të sotme.

Pas periudhës së korrjes në vitin 2015, Levidiagro bleu të gjitha sasitë në dispozicion të orizit të papërpunuar nga fermerët e Maqedonisë dhe u bë lojtari kryesor në fushën e përpunimit dhe marketingut të orizit. Duke poseduar teknologjinë më të fundit për përpunim të shpejtë dhe efikas, si dhe pajisje për tharje e cila e rregullon përqindjen e lagështisë së produktit në përputhje me standardet e BE-së, Levidiagro nxori në treg një produkt me cilësi të lartë, i kontrolluar në laboratorin e tyre dhe i monitoruar për kontroll të vazhdueshëm të cilësisë së produktit në çdo hap.

Levidiagro zhvilloi paketa të ndryshme për të gjitha llojet në dispozicion në Koçan dhe kryesisht i ndau në dy grupe të mëdha:

Premium produkti i klasës së parë paketohet nën markën tregtare LEVIDA (LEVIDIA)

Produkti buxhetor paketohet nën markën tregtare “SULLTAN” (SULTAN)

Në gamën tonë të produkteve ka edhe oriz integral i klasës së parë dhe oriz i thyer.

Tani, shumë më tepër se më parë, konsumatorët janë në kërkim të ushqimit të shëndetshëm, si pjesë e ushqimeve të përditshme. Orizi përshtatet në këtë trend duke ofruar ushqime të shijshme, të kënaqshme që plotësohen me shije të shkëlqyera dhe vlera ushqyese. Si një karbohidrat kompleks që i jep energji trupit, orizi ka një përmbajtje të ulët të kalorive, nuk përmban natrium apo trans yndyra dhe është një burim i mirë i vitaminave dhe mineraleve dhe nuk përmban gluten. Orizi ngjyrë kafe është një ushqim 100% kokërr e plotë, një pjesë e rëndësishme e shumë ushqimeve të sotme.

Pas periudhës së korrjes në vitin 2015, Levidiagro bleu të gjitha sasitë në dispozicion të orizit të papërpunuar nga fermerët e Maqedonisë dhe u bë lojtari kryesor në fushën e përpunimit dhe marketingut të orizit. Duke poseduar teknologjinë më të fundit për përpunim të shpejtë dhe efikas, si dhe pajisje për tharje e cila e rregullon përqindjen e lagështisë së produktit në përputhje me standardet e BE-së, Levidiagro nxori në treg një produkt me cilësi të lartë, i kontrolluar në laboratorin e tyre dhe i monitoruar për kontroll të vazhdueshëm të cilësisë së produktit në çdo hap.

Levidiagro zhvilloi paketa të ndryshme për të gjitha llojet në dispozicion në Koçan dhe kryesisht i ndau në dy grupe të mëdha:

Premium produkti i klasës së parë paketohet nën markën tregtare LEVIDA (LEVIDIA)

Produkti buxhetor paketohet nën markën tregtare “SULLTAN” (SULTAN)

Në gamën tonë të produkteve ka edhe oriz integral i klasës së parë dhe oriz i thyer.

Oriz Levidia Shën Andrea (levidia st. Andrea)

I përket grupit të produkteve oriz i “vogël” dhe karakterizohet me kokrra kompakte, gjysmë-kone që gatuhen shpejt duke e ruajtur forcën dhe përmbajnë një sasi të madhe të niseshtesë që ndihmon për të përgatitur ushqim dhe supa plot krem. Është i shkëlqyer për rizoto me krem, Sent Andrea ka një qëndrueshmëri të mesme pas vlimit.

SKUs: 1000gr

Oriz Integral ngjyrë kafe Levidia

Orizi ngjyrë kafe është në fakt oriz në gjendjen e vet natyrale. Gjatë përpunimit, nga kokrra nuk hiqen krundet dhe lastari dhe prandaj ka ngjyrën e errët qelibar në vend të bardhë si perlë, sikur te llojet e tjera të orizit.

Karakteristika kryesore e këtij oriz është se është i pasur me materie ushqyes dhe fibra që gjenden në lëvozhgë, duke e bërë atë të përshtatshëm për të ushqyer fëmijët, të moshuarit dhe ata që janë në nevojë për ushqime me kalori të ulët, sepse kaloritë që trupi i asimilon lirohen  ngadalë dhe në mënyrë homogjene gjatë gjithë ditës, duke siguruar ndjenjë të qëndrueshme të ngopjes. Duhet të konsumohen në një kohë më të shkurtër në krahasim me orizin e bardhë apo të mbahet në një qese të pëlhurës.

SKUs: 1000gr

Levidia galla

Orizi Galla është prodhuar në rajonin e Trakisë. Është zhvilluar në Turqi duke kryqëzuar varietetet Rocca dhe Europa. Dallimi i vetëm që e dallon nga Baldo është gjatësia e tij dhe gjerësia, apo se kjo specie është pak më e vogël se orizi Baldo. Orizi Galla ka kokrra të gjata të klasës së parë (Lloji C) dhe ngjyrë të veçantë, aromë dhe pamje. Orizi është konsideruar me cilësi më të mirë kur bëhet fjalë për ushqim nga orizi.

SKUs: 1000gr

Levidia galla

Orizi Galla është prodhuar në rajonin e Trakisë. Është zhvilluar në Turqi duke kryqëzuar varietetet Rocca dhe Europa. Dallimi i vetëm që e dallon nga Baldo është gjatësia e tij dhe gjerësia, apo se kjo specie është pak më e vogël se orizi Baldo. Orizi Galla ka kokrra të gjata të klasës së parë (Lloji C) dhe ngjyrë të veçantë, aromë dhe pamje. Orizi është konsideruar me cilësi më të mirë kur bëhet fjalë për ushqim nga orizi.

SKUs: 1000gr

Levidia balldo

Duke pasur kokrra të trasha dhe duke dhënë rezultate të mira për pilaf, ky është varieteti që harxhohet më shumë me dekada në Turqi. I përgjigjet shijes që e preferojnë ballkanasit dhe ka shumë kalori. Kjo është një specie që origjinën e ka nga Italia, me një gjatësi mesatare të kokrrës prej 8mm dhe peshon 30-31 gr/1000 kokrra. Ka shumë veçori karakteristike në krahasim me llojet e tjera të kultivuara në Maqedoni.

SKUs: 1000gr

Levidia balldo

Duke pasur kokrra të trasha dhe duke dhënë rezultate të mira për pilaf, ky është varieteti që harxhohet më shumë me dekada në Turqi. I përgjigjet shijes që e preferojnë ballkanasit dhe ka shumë kalori. Kjo është një specie që origjinën e ka nga Italia, me një gjatësi mesatare të kokrrës prej 8mm dhe peshon 30-31 gr/1000 kokrra. Ka shumë veçori karakteristike në krahasim me llojet e tjera të kultivuara në Maqedoni.

SKUs: 1000gr

Levidia oriz i thyer

Orizi i thyer është një klasë e orizit i përbërë nga kokrra të thyera gjatë procesit të bluarjes. Sepse lehtë shkrihet, është i përshtatshëm për supa, ëmbëlsira dhe perime të mbushura. 

SKUs: 1000gr

Levidia oriz i thyer

Orizi i thyer është një klasë e orizit i përbërë nga kokrra të thyera gjatë procesit të bluarjes. Sepse lehtë shkrihet, është i përshtatshëm për supa, ëmbëlsira dhe perime të mbushura. 

SKUs: 1000gr

Sulltan oriz Koçani

Zgjedhje e llojeve të orizit të thyer nga Koçani i përpunuar me “Levidiagro”, cilësi për të ofruar oriz me një madhësi mesatare të kokrrës të klasës së parë të përshtatshme për të gjitha ushqimet sipas shijes së ballkanasve.

SKUs: 400gr, 800gr & 4kg

Sulltan oriz Koçani

Zgjedhje e llojeve të orizit të thyer nga Koçani i përpunuar me “Levidiagro”, cilësi për të ofruar oriz me një madhësi mesatare të kokrrës të klasës së parë të përshtatshme për të gjitha ushqimet sipas shijes së ballkanasve.

SKUs: 400gr, 800gr & 4kg

Oriz Sultan Sent Andrea

I përket grupit të produkteve të orizit të “vogël” dhe karakterizohet me kokrra kompakte, gjysmë-kone që gatuhen shpejt duke e ruajtur forcën dhe përmbajnë një sasi të madhe të niseshtesë që ndihmon për të përgatitur ushqim dhe supa plot krem. Është i shkëlqyer për rizoto me krem, Sent Andrea ka një qëndrueshmëri të mesme pas vlimit. 

SKUs: 800gr & 4kg

Oriz Sultan Sent Andrea

I përket grupit të produkteve të orizit të “vogël” dhe karakterizohet me kokrra kompakte, gjysmë-kone që gatuhen shpejt duke e ruajtur forcën dhe përmbajnë një sasi të madhe të niseshtesë që ndihmon për të përgatitur ushqim dhe supa plot krem. Është i shkëlqyer për rizoto me krem, Sent Andrea ka një qëndrueshmëri të mesme pas vlimit. 

SKUs: 800gr & 4kg

DËRGO KËRKESË

Nëse jeni të interesuar për porosi të orizit tonë, ju lutemi plotësoni
formularin në vijim dhe ne do të ju kontaktojmë për një kohë të shkurtër

DËRGO KËRKESË

Nëse jeni të interesuar për porosi të orizit tonë, ju lutemi plotësoni
formularin në vijim dhe ne do të ju kontaktojmë për një kohë të shkurtër